advantech investeert in uitbreiding van opslag, assemblage en kantoor

SON EN BREUGEL - Hightech bedrijf Advantech Europe en bouwconcern Dura Vermeer hebben overeenstemming bereikt over de uitbreiding van het Europese Service Center (opslag, assemblage en kantoor) voor Advantech op het sciencepark in Son en Breugel. Het betreft een Design & Build-contract waarbij Dura Vermeer en haar dochterbedrijf Ingenieursbureau Archicom de ontwikkeling, het ontwerp, de engineering en de uitvoering voor rekening neemt.

De uitbreiding betreft de realisatie van 800m2 opslagruimte (warehouse), 800 m² kantoorruimte en 800 m2assemblagehal (assembly). Daarmee wordt extra ruimte gecreëerd voor de groeiactiviteiten van Advantech.

De vergunningsprocedure is in nauwe samenwerking met de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) en Gemeente Son en Breugel doorlopen. Dura Vermeer start in maart 2017 met de uitbreidingswerkzaamheden. Gedurende de werkzaamheden blijft de businessoperatie van Advantech in bedrijf. Het volledige project wordt in twee fasen opgeleverd; eerst het warehouse en vervolgens (uiterlijk 31 oktober 2017) de kantoren en assemblagehal.

Advantech was gecharmeerd van het integrale model waarbij de ontwikkeling, het ontwerp, de engineering en de uitvoering in één contract door Dura Vermeer en haar zusterbedrijf Ingenieursbureau Archicom werd aangeboden.


Managing director Jeff Shih (Advantech) en regiodirecteur Martin Beukeboom (Dura Vermeer) tekenen de Design & Build overeenkomst voor de uitbreiding.

ACHTERGRONDINFORMATIE ADVANTECH

Advantech, opgericht in 1983, is een wereldwijd georiënteerde leider in het leveren van betrouwbare en innovatieve producten, diensten en oplossingen op het gebied van systeemintegratie, hardware, software. Hun missie is om een intelligente planeet mogelijk te maken door middel van automatisering, embedded computing producten en innovatieve oplossingen die de ontwikkeling van slimmer leven, wonen en werken bevordert. Advantech biedt via het Service Center in Eindhoven logistieke ondersteuning voor Europa. Voor meer informatie over Advantech en zijn producten, bezoek  www.advantech.nl.

Vicoma heeft alle medewerkers en activiteiten van Archicom en Advin Bouwkunde overgenomen. De expertise blijft hiermee voor u beschikbaar.
Terug