Biesheuvel Techniek sluit overeenkomst voor nieuw distributiecentrum

Ingenieursbureau Archicom begeleidt Biesheuvel Techniek bij keuze nieuw te bouwen distributie-, sales- en services centrum.

Biesheuvel Techniek heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met HVBM Vastgoed voor haar nieuw te bouwen distributie-, sales- en services centrum aan de Columbusweg in Venlo. De huurovereenkomst betreft ruim 12.000 m² logistieke ruimte, 1.500 m² mezzanine en 1.400 m² kantoor, met een toekomstige uitbreiding van 6.000 m2. Het object wordt geheel op maat ontwikkeld en medio 2016 opgeleverd.

Ingenieursbureau Archicom heeft een zorgvuldig selectie en tendertraject georganiseerd en Biesheuvel Techniek nader geadviseerd. Na keuze voor een locatie en ontwikkelaar heeft Archicom in nauwe samenspraak met de directie en medewerkers van Biesheuvel Techniek en ontwikkelaar HVBM Vastgoed een gedetailleerd programma van eisen opgesteld en de plannen functioneel, technisch en architectonisch uitgewerkt. Archicom werd hierin ondersteund door de specialisten van Valstar Simonis (installatie) en Reijneveld Engineering (constructie). Gelijktijdig aan de planontwikkeling werd de huurovereenkomst voorbereid (“Build to Suit”). Archicom is sterk in integrale benadering van logistieke opgaven en in staat om in korte tijd passende én vooral haalbare vastgoedoplossingen uit te werken.

Een leegstaand industrieel complex langs de A67 zal plaats maken voor het nieuwe distributiecentrum waarin tevens sales- en service activiteiten worden gehuisvest. Door deze herontwikkeling is sprake van een zeer duurzaam grondgebruik en is Biesheuvel Techniek verzekerd van een prachtige zichtlocatie.

Met meer dan 700.000 artikelen en continu groeiend, is Biesheuvel Techniek een totaalleverancier voor alle onderhoud- en productiebenodigdheden. Biesheuvel Techniek levert een compleet assortiment Industrial Supplies en Industrial Up-Time Services om het productieproces optimaal te laten functioneren. Orders worden dagelijks en binnen 24 uur verwerkt. Meino Noordenbos meldt voor Biesheuvel Groep B.V. ; “Na een grondig zoek- en selectie proces zijn medewerkers, directie team, IPH Group en aandeelhouders PAI verheugd met de volgende groei stap”.

Archicom feliciteert Biesheuvel Techniek en HVBM met deze fraaie ontwikkeling en dankt alle betrokkenen voor de constructieve samenwerking.

Vicoma heeft alle medewerkers en activiteiten van Archicom en Advin Bouwkunde overgenomen. De expertise blijft hiermee voor u beschikbaar.
Terug