feestelijke opening biesheuvel techniek venlo

Op donderdag 29 september vindt de feestelijke opening plaats van het nieuwe pand van Biesheuvel Techniek in Venlo. Bij het recent aan Biesheuvel Techniek opgeleverde distributie-, sales- en services centrum is Archicom als adviseur én architect intensief betrokken geweest. Advin en Archicom feliciteren de directie en medewerkers van Biesheuvel Techniek met de opening te Venlo.

In het voorjaar van 2015 is Archicom als adviseur van de directie van Biesheuvel Techniek gestart met het definiëren van de uitgangspunten voor een nieuwe huisvesting, het vinden van geschikte locatie alsmede financier. Na de zomer is vervolgens gestart met ontwerp, engineering, vergunning en vervolgens realisatie. Daartoe is nauw samengewerkt met HVBM Vastgoed, Heerkens van Bavel Bouw, Reijneveld Engineering, Valstar Simonis en het logistieke team van Biesheuvel Techniek. Met de nieuwbouw aan de A67, beschikt BT over een hypermodern, duurzaam en uiterst efficiënt logistiek en service centrum, geschikt voor verdere groei van de organisatie.

Vicoma heeft alle medewerkers en activiteiten van Archicom en Advin Bouwkunde overgenomen. De expertise blijft hiermee voor u beschikbaar.
Terug