Grand opening Can-Pack Netherlands

Can-Pack viert opening productiefaciliteit in Helmond in sfeervolle ambiance en geheel in stijl tussen de blikjes. De fabriek met een vloeroppervlak van 40.000 m2 waar aluminium blikjes worden geproduceerd is al enige tijd operationeel. Nu is het hypermoderne complex dan ook echt officieel geopend.  

Archicom en Advin zijn enorm trots dat zij een belangrijke rol hebben gespeeld in de snelle realisatie van het complex. Het totale traject van ontwerp tot en met oplevering heeft slechts 13 maanden geduurd. Direct na oplevering kon de eerste productielijn gaan draaien. Zowel in het ontwerp- als het realisatietraject is intensief samengewerkt. Door processen parallel te schakelen is Archicom er in geslaagd de “onmogelijke” planning waar te maken. Zowel het gebouw als het buitenterrein zijn keurig op tijd opgeleverd.

MET SAMENWERKING KUN JE VEEL BEREIKEN

Graag bedanken wij onze partners Valstar Simonis en Reijneveld voor hun deskundige bijdrage. De professionele insteek van de gemeente Helmond en de prettige samenwerking hebben een belangrijke rol gespeeld bij het halen van de planning. Tot slot complimenten aan de bouwers Laudy en Engie voor hun rol in dit huzarenstukje.   

GRATULACJE! (GEFELICITEERD!)

Archicom feliciteert Can-Pack van harte met de opening van haar eerste productiefaciliteit in Nederland. Een mooie aanvulling op het netwerk van vestigingen van het Poolse concern verspreid over meer dan twintig landen wereldwijd. Bedankt voor het vertrouwen!

Vicoma heeft alle medewerkers en activiteiten van Archicom en Advin Bouwkunde overgenomen. De expertise blijft hiermee voor u beschikbaar.
Terug