Officiële opening iams coevorden

Op 8 februari vierde Spectrum Brands – IAMS Europe B.V. in het bijzijn van CEO uit Amerika de officiële opening van de uitbreiding warehouse en distributiecentrum van productiefaciliteit in Coevorden. Vanwege het samenvoegen van de logistieke activiteiten van de fabriek in Coevorden en Melle (D) is het warehouse in Coevorden uitgebreid met een vloeroppervlak van 6.750 m2.

Het totale traject van ontwerp tot en met oplevering duurde slechts negen maanden. Direct na oplevering werd de eerste vracht uit Duitsland aangeleverd. Archicom en Advin zijn trots dat zij een belangrijke rol speelden in de snelle realisatie van het complex. Zowel in het ontwerp- als het realisatietraject werd intensief samengewerkt. Door processen parallel te schakelen is Archicom er samen met haar opdrachtgever in geslaagd de gewenste planning waar te maken. Zowel het gebouw als het buitenterrein zijn keurig op tijd opgeleverd.

Naast architectuur en bouwkundig advies (inclusief disciplines constructie, installaties en brandveiligheid) verzorgde Archicom de omgevingsvergunning en begeleidde zij de tendering en contractvorming voor IAMS. Na onderhandse aanbesteding is Aan de Stegge Twello aangesteld als hoofdaannemer. Gedurende de realisatie voerde Archicom namens IAMS directie en toezicht op de uitvoering van het werk. Het logistieke advies verzorgde UC Logistics.

Archicom feliciteert Spectrum Brands – IAMS Europe B.V. van harte met de opening van de uitbreiding. 

Vicoma heeft alle medewerkers en activiteiten van Archicom en Advin Bouwkunde overgenomen. De expertise blijft hiermee voor u beschikbaar.
Terug