Archicom werkt voor ondernemingen, instellingen en overheden, voor vastgoedontwikkelaars en vastgoedbeheerders aan een verscheidenheid van projecten. Dit zijn bijvoorbeeld de advisering omtrent bedrijfslocaties, inspecties van gebouwen, BREEAM en duurzaamheidsadvisering. Of het complete ontwerp, de engineering en vergunningsbegeleiding voor bouwwerken.

Meer weten? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Alle referenties binnen Vastgoedontwikkeling & beheer

Referentie

Kantoorpand Kennedylaan Eindhoven

Kantoorpand Kennedylaan te Eindhoven: je kunt er niet omheen. De volledig natuurstenen gevel vormt een in het oog springend onderdeel van dit luxe kantoorpand op een prima zichtlocatie. In opdracht van Ro-Kwadraat realiseerde Archicom een gebouw dat primair is afgestemd op voormalig hoofdhuurder CSS en tegelijkertijd ook aantrekkelijk blijkt voor andere huurders. De begane grond is zodanig ontworpen dat deze kon worden ingericht als (technisch) servicecentrum.
Referentie

Afrikahaven

Bedrijventerrein Atlaspark biedt een unieke en optimale combinatie van zee-, lucht-, spoor- en wegtransport. Het is een toplocatie voor distributiebedrijven, logistieke dienstverleners en industrie. Atlaspark is gelegen in Haven Amsterdam op slechts 15 km afstand van Schiphol en uitstekend ontsloten via de N202 en de A5 (Westelijke Randweg). Dit wordt in de toekomst verder verbeterd door de aanleg van de Tweede Coentunnel die de A10 met het knooppunt Raasdorp A5/A9 verbindt.