Advies bouwconstructies

CONSTRUCTIEF ONTWERP

Met constructief ontwerpen bedoelen we het”¯adviseren, ontwerpen, berekenen en tekenen van constructieve onderdelen voor met name de industrie. Hierbij kan het gaan om nieuwbouwprojecten (greenfield) of verbouw- en uitbreidingsprojecten (brownfield). Vicoma is gespecialiseerd in staal- en betonconstructies, voor zowel kleine als grote bouwprojecten. We verzorgen de engineering voor het gehele traject, van idee tot en met de oplevering. Engineering van een deel van het traject behoort ook tot de mogelijkheden. 

Binnen het multidisciplinaire team, dat specifiek voor een klant wordt samengesteld, wordt het ontwerp afgestemd tussen disciplines zoals bijvoorbeeld bouwkunde en gebouw gebonden installaties. Samen komen zij tot een geïntegreerd ontwerp. Onze engineers werken de ontwerpen volledig uit. Hierbij maken zij gebruik van professionele rekenprogrammatuur en een 3D-tekenpakket.

STAAL- EN BETONCONSTRUCTIES

Onze engineers hebben ruime ervaring met het ontwerpen van staal- en betonconstructies. Bij staalconstructies kan gedacht worden aan grote industriële hallen (zoals distributiecentra), gebouwen, bordessen, leidingbruggen en overkappingen. Bij betonconstructies aan gebouwen met (lichte) industriefuncties, gebouwfundaties en industriële vloeren. Wanneer externe input of advies benodigd is, bijvoorbeeld geotechniek, dan wordt dit door onze engineers gecoördineerd en wordt de output geanalyseerd en toegepast op het project.

Meer weten? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Advies bouwconstructies

David Baijens

Stel mij je vragen