Over ons

Archicom biedt al ruim 30 jaar bedrijfskundige, huisvestingsoplossingen voor ondernemingen. Wij werken als consultant, ingenieur en architect aan geïntegreerde opdrachten voor onze klanten die veelal actief zijn in logistiek en productie.

Wij benaderen onze klanten net even anders dan de traditionele architecten- en ingenieursbureaus. Huisvesting is immers niet altijd een doel op zich. Er is namelijk altijd sprake van een achterliggend doel. Onze adviseurs gaan met u de dialoog aan en geven antwoorden op de vragen die u nog moet stellen. Zo overzien wij de stappen die nog gezet moeten worden. Wij snappen dat “mooi” ook “haalbaar” moet zijn en functionaliteit voorop staat. Dat wordt meegenomen bij de ontwerpen die onze architecten uitwerken. Onze ingenieurs begrijpen wat maakbaar en bruikbaar inhoudt. Onze projectmanagers houden het overzicht en sturen het project zodat de u zich maximaal kunt blijven richten op uw primaire proces, bedrijfsvoering of organisatie.

Relatie Vicoma consultancy & engineering

Sinds april 2018 is de merknaam Archicom onderdeel van Vicoma consultancy & engineering. Vicoma is een full service advies- en ingenieursbureau voor de industrie en is actief op de markten Energie, Food & Pharma, Chemie en Raffinaderijen. Het dienstenpakket van Vicoma bestaat uit: haalbaarheidsstudies, basic engineering, detail engineering, constructiemanagement, procurement en projectmanagement. Meer informatie vindt u op www.vicoma.nl.

Op de werkzaamheden van Archicom is, naast haar algemene voorwaarden, De Nieuwe Regeling 2011 (DNR) van toepassing.