Duurzaamheid

Duurzaamheid wordt in al onze opgaves breed uitgedragen en geïntegreerd, waarbij een pragmatische aanpak, waarmaken van realistische ambities en een objectieve waardering voorop staan. Hierbij wordt een optimale balans gezocht tussen de investering, efficiënt energiegebruik en het gebruiksgemak.

Zowel bij (her)ontwikkelingsopgaven als bij beheer- en onderhoudsvraagstukken begeleiden wij opdrachtgevers bij het integreren van duurzame oplossingen.

Wij verzorgen maatadvies op basis van gebruik, levensduur en omgeving. Door conditiemetingen wordt een objectieve waardering vastgesteld en wordt inzicht gegeven in de prestaties van uw vastgoed. Dit wordt onder andere vertaald in Meerjaren Onderhouds Plannen, BREEAM-NL certificeringen en adviezen op het gebied van energiebesparing, toepassing van hernieuwbare energie en duurzaam materiaalgebruik. 

BREEAM-NL

Onze BREEAM-NL Expert begeleidt het proces van BREEAM-NL certificering, adviseert bij het opstellen van het ambitieniveau en stuurt alle betrokken partijen aan om dit te realiseren.

Bel ons gerust als u eens wilt brainstormen over wat duurzaamheid voor u zou kunnen betekenen!

Duurzaamheid

Remco van Loon

Stel mij je vragen