Voor Goodman heeft Archicom heeft een ontwerp gemaakt voor de uitbreiding van het portfolio in Venlo.

OPDRACHT

Goodman benaderde Archicom met het verzoek om een ontwerp te maken voor een DC op Klaver 2C van Trade Port Noord in Venlo.

ROL VAN ARCHICOM

Goodman is een grote speler in logistiek vastgoed met een enorm portfolio over de hele wereld waarvan meerdere op Trade Port Noord in Venlo. In Nederland staat Archicom Goodman op diverse locaties bij. Ook in Venlo heeft Archicom haar expertise op logistiek en architectonisch en bouwkundig vlak ingezet waarbij zware eisen vanuit de veiligheidsregio een bijzondere uitdaging vormden. 

Archicom heeft het project ontworpen en compleet uitgewerkt voor de aanvraag omgevingsvergunning en de indiening hiervan verzorgd. Vervolgens heeft Archicom het
technisch ontwerp en de ondersteuning van Goodman in het tenderproces voor haar rekening genomen waarbij de wensen van de huurders zijn geïmplementeerd.

RESULTAAT

Een fraai vormgegeven DC in de karakteristieke Goodman Europa huisstijl. Een mooie aanvulling op het reeds bestaande portfolio van onze opdrachtgever op deze “logistieke hotspot” in het zuiden van Nederland.

De belangrijkste kenmerken:

  • 25.525 m² totaal BVO
  • 22.310 m² warehouse
  • 1.670 m² mezzanine
  • 1.725 m² kantoor