Voor Delin Capital heeft Archicom een distributiecentrum ontworpen met hun kenmerkende huisstijlelementen. Het is een gebouw geworden met karakteristieke kleuren, fraaie kantoorhoeken en riante dakterrassen.

OPDRACHT

“Een marktconform warehouse. Flexibel indeelbaar en ontworpen op basis van de huisstijlelementen en -kleuren van Delin Capital”. Dat was de opdracht die Archicom mee kreeg bij aanvang van het project.

ROL VAN ARCHICOM

Delin Capital is een professionele opdrachtgever, die het terreinplan zelf al had opgesteld. Archicom heeft dit plan beoordeeld en vanuit haar ervaring alternatieven voorgesteld. Uiteindelijk heeft dit proces tot weloverwogen beslissingen van de opdrachtgever geleid. Op basis hiervan heeft Archicom het project verder uitgewerkt en de vergunningen verzorgd.

RESULTAAT

Een herkenbare uitbreiding van de logistieke vastgoed portefeuille van Delin Capital in Nederland. Kwalitatief, flexibel en hoogwaardig. Geschikt voor logistiek dienstverleners door de gekozen stramienmaten, vrije hoogtes en vloerbelastingen.

De belangrijkste kenmerken:

  • 38.135 m² totale footprint
  • 37.420 m² warehouse
  • 2.465 m² mezzanine
  • 400 m² kantoor